A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Kedves Látogató!DXN_kep_miSokat gondolkodtunk, hogy mit írjunk ide. Valószínűleg nem ez lesz életed legizgalmasabb olvasmánya, mégis bízunk benne, hogy át tudunk adni egy-két számodra is hasznos gondolatot.
19. éve dolgozom a biztosítás szakmában. Rengeteg ügyfelem van, többségükkel nagyon jó a kapcsolatom, tehát amikor Szabolcs barátom megkeresett ezzel az üzlettel, nem motivált az emberekkel való kapcsolat. Feleségem Marianna sem rajongott az ötletért, hogy egy új üzleti lehetőséggel foglalkozzam, mivel már korábban többel is megkerestek, „benne voltunk". De az is igaz, egy MLM üzletnek köszönhetjük, hogy találkoztunk egymással :-)

 

 

 

Mariannak divattervezőként a gyerekek mellett nem marad sok szabadideje, én meg nap mint nap sokat telefonálok, találkozókat egyeztetek, ezért azt gondoltuk, hogy nekünk ennyi elég, nem akarunk még több telefonálást, még több találkozót, még többet feláldozni a kevés szabadidőnkből.

Szabolcs azt mondta, hogy erre nincs is szükség, mivel ez az üzlet a neten is működik, így időt és pénzt spórolhatunk meg. Ez már tetszett, ezért beregisztráltunk.
Ennek ellenére nem történt semmi, nem kezdtük el fogyasztani a Ganoderma kávékat, nem foglalkoztunk az üzlettel. Miért nem? Talán, mert jól ment a saját vállalkozásunk.
Azaz valami mégis történt: Szabolcs nem piszkált, hogy vásároljunk, nem hívogatott rendezvényekre, nem noszogatott, hogy csináljuk már, csak elmesélte, hogyan változott maga, és a családja egészségi állapota.

Azonban két dolog nem hagyott nyugodni minket. Az egyik, hogy az emberek többsége fél a betegségektől, a másik, hogy legtöbbjük rendszeresen fogyaszt kávét.
Mikor hajlandóak voltunk végre ezt jobban átgondolni, rá kellett döbbennünk, hogy ez a lehetőség mindkét dologra egyszerre kínál megoldást: kávéfogyasztással -anélkül, hogy változtatni kellene a szokásaikon- gondoskodhatnak az egészségükről.
Ez volt az a pont, amikor megváltozott a gondolkodásunk, és azt mondtuk, hogy ezek az emberek lehetnek az mi barátaink, ismerőseink.
Gondolj csak bele. Te és a barátaid Ganoderma kávét isztok, egészségesebben fogtok élni, és még pénzt is keresel.
Ennél egyszerűbb üzlettel még nem találkoztunk.
Az elmúlt hónapokban én 12 kilót fogytam, Marianna második kislányunk születése után pedig 20 kilót és ami még ennél is érdekesebb, hogy a több éve nyaranta a kezemen jelentkező ekcéma szerű tünetek -aminek a bőrgyógyászok nem találták meg az okát- elmúltak!
Ezen túl olyan dolgokat tapasztaltunk az üzletben is amire korábban gondolni sem mertünk!
A mai napig nem pontosan értjük a marketing tervet, de nem is fontos, hiszen az előbb leírtak motiválnak és talán most már a legjobban az, hogy párommal együtt építjük az üzletet. Hiszen mára már Ő is aktív részese lett.
Fogadj el tőlünk egy jó tanácsot. Miután elolvastad ezeket a sorokat, ne kövesd el azt a hibát, amit mi, hogy nem teszel semmit.
Ha regisztrálsz, megteszed az első lépést.

Ez az üzlet egyszerre megoldás egészségügyi, és pénzügyi problémákra.


Üdvözlettel:


Gadányi György és Romhányi Marianna


„Ma megteszem azt,
amit mások nem hajlandók
megtenni, így aztán holnap
megtehetem azt, aminek megtételét
mások nem engedhetik meg
maguknak."

(Randy Gage)

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on